مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه پدر برای ازدواج دختر

سلام خسته نباشید. من13سال با اقای متاهل صیغه هستم جدا زندگی می کنیم و 2تا بچه دارن و دیوانه وار منو میخوان منم همینطور چون دختر بودم و دامن رابطه داشته مشکل من پدرم هستن که نمیدن بهش و تهدید میکنن چیکار کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که باکره باشید اجازه پدر برای ازدواج لازم است در غیر اینصورت می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید
اگر باکره نیستید نیازی به اجازه پدرتان نیست

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

نگران نباشید قانونی ازدواج کنید ولی مرد متاهل نمی تونه ازدواج مجدد بکنه بدون نظر دادگاه