مشاوره حقوقی رایگان - ماده 101 شهرداری

با سلام و احترام
پدر بنده در سال 75ملکی را که قولنامه ای بود و دارای مادر سند بود به مساحت 213 متر مربع خریداری کرده اند و در سال 95 برای این ملک سند تک برگ گرفته اند امسال اقدام به فروش ملک خود کردند و وقتی به شهرداری مراجعه کردند شهرداری به ایشان گفتند که این ملک هیچگونه پرداخت عوارض تفکیکی زمین نداشته است و باید مبلغ 550 میلیون تومان پرداخت کنند همسایه های ایشان هم ملک خود را فروخته اند ولی تاکنون شهرداری از آنها مطالبه چنین وجهی نکرده است آیا این کار شهرداری قانونی است پس چرا قبلا موقع دریافت سند در سال 95 چنین مقوله ای نبوده و در آخر چه باید کرد که این وجه پرداخت نگردد. با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند تک برگ ششدانگ گرفته (نه سند تک برگ مشاعی)، از شهرداری به دادگاه عمومی شکایت کند

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

اطمینان حاصل کنید همسایه ها پرداختی نداشتن