مشاوره حقوقی رایگان - فروش آپارتمان به دو نفر

در سال 97 اپارتمانی پیش خرید کردم قرار شد سال 99 تحویل بگیرم که متوجه شدم یکسال بعد از من به کسی دیگر فروخته شده دادگاه کیفری شکایت کردم و سازنده دو شاهد و فایل صوتی اورد و ادعا کرد خودت اجازه دادی بفروشم و دادگاه کیفری انرا تبرئه کرد حال با توجه به اینکه هیچ مکتوبه و امضاء که دلالت بر رضایت من کند وجود ندارد و فسخ معامله من صورت نگرفته دادگاه حقوقی چطور رفتار میکند ایا دادگاه سند مقدم و موخر که هردو سند دریک دفترخانه تنظیم شده لحاظ میکند ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع نیاز به بررسی ورویت مستندات دارد

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشمااگر اجازه شما در دادگاه ثابت شود نمیتوان کاری کرد وصرفا میتوانید بخ فروشنده مراجعه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
ممکن است انتقال مال غیر به جهت نداشتن سونیت منتفی باشد ولی به لحاظ حقوقی صرف اجازه شفاهی وقتی قرارداد مکتوب وجود دارد کافی نیست ...