مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی تبلیغ سیگار

سلام تقریباً یه ماه پیش بهداشت به مغازه من گیر دادا گفت باید سیگار رو جمع کنی بعد چند روز برام یه اخطاریه 48 ساعتی پلمب اومد من سیگار جمع کردم اومد نگاه کرد رفت گفت مشکلت حل شده دیگه مغازه پلمب نمیشه حالا بعد از یک ماه ابلاغیه برام اومده اتهام انتسابی تبلیغ سیگار و به همراه ضامن معتبر ظرف 5روز حضور پیدا بکنید لطفاً راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
نگران نباشید فقط در موعد مقرر حتی الامکان با ضامن به شعبه رسیدگی کننده به موضوع که در ابلاغیه درج شده مراجعه نمائید