مشاوره حقوقی رایگان - پسر تحت تکفل پدر با توجه به گواهی پزشکی قانونی

سلام من بازنشسته آموزش و پرورش وسازمان بازنشستگی کشوری هستم. پسرم براساس گواهی پزشکی قانونی از کار افتادگی کلی تحت پوشش حق اولاد و بیمه من قرار گرفته است حال تصمیم دارد با خانمی که او هم مشکلاتی دارد ازدواج نماید. آیا باتوجه به گواهی پزشکی قانونی ، ازدواج ایشان باعث می‌شود که از کفالت من خارج شود؟ وبعد از من نتواند از مستمری من استفاده نماید؟ باسپاس

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. اگر قانوناً و در موقعتی فعلی، شما منفق لازم الانفاق وی باشید، ازدواج وی تاثیری در این قضیه ندارد...