مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

باسلام من قرار بود با کسی که سالها باهم دوست بودیم ازدواج کنیم ک یهو ایشون بخاطر دیدن کسی شبیه من تو ماشین یکی از دوستانشون شروع کردن به شک و تهمت زدن و درآخر با تهدید آبرو و جون خانوادم‌ من رو مجبور کردن که بگم با اون ادم رابطه نامشروع داشتم درحالیکه حتی یک بار هم اون ادم رو ندیدم و حتی گفتن از رابطه ما اون ادم فیلم‌ هم داره بخاطر این تهدیدا و حرفایی ک مجبورم کردن بزنم ازنظر روحی خیلی داغون شدم آیا امکانش هست که بتونم شکایت کنم و قانونی همه چیو ثابت کنم پیامهایی که فرستادن رو دارم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت کنید ومستندات خودرا ضمیمه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید پیگیری نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیازمند بررسی است و در تمام جهات آن مورد بررسی قرار گیرد ابتدا چرا شما این حرفا رو زدید و سایر موارد زیر نمی توان پاسخ داد در صورت نیاز تماس بگیرید