مشاوره حقوقی رایگان - سابقه بیمه

سلام
من 8 سال کار کردم ولی به دنبال سابقه کارم نرفتم. بعد از هشت سال رفتم دنبال سابقه کارم به من گفتن، چهار سال هفت ماه برای شما بیمه ریختن من هیچ فیش حقوق خودم را ندارم که ثابت کنم. رفتم تامین ‌اجتماعی
نامه دادن به اراک ولی بعضی از کارفرماها بیمه من را نریخته بودن من باید چه کار کنم الان که خودمو بیمه خانه داری کردم گفتن باید پنچ سال سابقه کار داشت باشی. لطفا من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره کار در خصوص بیمه معوقه شکایت نمایید علیه کارفرما

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره کار اقدم کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از اداره بیمه مربوطه استعلام اخذ نمایید