مشاوره حقوقی رایگان - شراكت

با سلام و خسته نباشيد من با دوستم ميخواهيم مغازه باز كنيم همه ی پولو من ميزارم يعنی سرمايه از منه كار با دوستم هست به نظرتون ما بايد ٥٠ به ٥٠ شريک بشيم يعنی نصف به نصف يا چون من همه پولو ميزارم من بايد يكم بيشتر از دوستم پول بردارم؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
بستگی داره که دوستت چیکار می خواد بکنه. حضورش حیاتیه؟ یا اینکه مثلاً اگر اون نباشه کسی دیگه هم میتونه کاره انون انجام بده و اینکه خودتم سر کار هستی یا فقط میخوای سود بگیری؟ به هر ترتیب 50-50 منصفانه نیست و سهم شما باسد بیشتر باشه که همه اینا به خودت بستگی داره. ضمن اینکه ایشون باید در سود و ضرر شریک باشه.
موفّق باشید.

پرسشگر :

باسلام و خسته نباشيددر پاسخ به سوالم فرموده بودين كه حضور دوستت حياتيه در مغازه بايد بگم كه ما يه بستني فروشي باز ميكنيم دوستم خودش بلده همه كارارو و چون توو شهر ديگه باز ميكنيم دوستم كارو زندگيشو ول ميكنه ميره اون مغازه رو بچرخونه منم اصلا نميتونم برم مغازه يه كار ديگه دارم تصميم گرفتيم سرمايه رو من بزارم كار با دوستم باشه

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.تقسیم سود در هر کسب و کار متفاوت می باشد و بستگی به حضور یا عدم حضور شریک اورده نقدی و ...دارد.

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. قبل از هر کاری قرارداد کاری منعقد نمایید و با توجه به میزان مشارکت و سرمایه طبق عرف و با توافق یکدیگر به این فعالیت بپردازید. هر توافقی نمایید ملاک شما میباشد .

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.بستگی به قرارداد و توافق دو طرف دارد.5050عادلانه هست