مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی و دادن پول به پسری که قصد ازدواج داشت

سلام؛ نزدیک دوسال با پسری اشنا بودم که به من قول و وعده ازدواج داد در اینمدت مقداری پول کارت به کارت کردم برایشان ؛اکنون از استرداد وجه سر باز میزند و برای ازدواج طفره میرود .فیش های واریزی موجوده امکان استرداد وجه وجود دارد. شرح دادخواست چیست؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام می توانید طی دادخواستی مطالبه وجه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانی. با دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه وجه بدهید.