مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی و وکیل

سلام روز بخیر
من با یک خودروی ساندرو تصادف کردم که حالا میخواد بابت افت ماشین در شورای حل اختلاف طرح شکایت کنه
به من زنگ زده که اگه بخوام وکیل میگیرم و تو رو مجبور میکنم هزینه وکیل رو پرداخت کنی
میخواستم بپرسم از لحاظ قانونی می‌تونه این کار رو بکنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که طرح دعوا کند باید هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را در صورتی که محکوم شوید باید پرداخت کنید.
حق الوکاله وکیل طبق تعرفه قابل مطالبه است و مبلغ زیادی نمی شود.

یک وکیل :

اگر پیروز دعوا شود طبق تعرفه میتواند مطالبه کند.