مشاوره حقوقی رایگان - وصول سفته بابت ضمانت کار

باسلام و خسته نباشید تمامی وکلای گرامی من کارفرمای یک شرکت هستم اونجا کارگری داشتم و یک عدد به مبلغ 50 میلیون تومان از ایشان بابت ضمانت کار سفته گرفتم و پشت و جلوی سفته بابت ضمانت کار قید شده و قرداد نوشتم ولی متاسفانه در متن قرارداد مدت قرارداد کار ننوشته شده است و الان کارگر بدون هماهنگی رفت آیا من میتونم سفته بابت ضمانت کار را به اجرا اقدام کنم . ممنونم از راهنمایی تون

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
بله می توانید اما کارگر هم متقابلا می تواند جلوی وصول سفته را بگیرد به دلیل آنکه متن درج شده روی سفته مبهم و کلی است.
پیشنهاد میکنم به خاطر آنکه در قرارداد شما حرفی از مدت زده نشده و در این صورت قرارداد شما دائمی تلقی می شود، سریعا ترک کار کارگر را به هیئت حل اختلاف کار اعلام نموده و تقاضای فسخ قرارداد را نمایید.
اگر این کار را انجام ندهید، کارگر می تواند برگشت به کار یا پرداخت حقوق تا زمان بازنشستگی را از شما بخواهد