مشاوره حقوقی رایگان - نزدیکی در زمان عده

سلام ، من خانمی هستم که با وکالت طلاق بعلت بیزاری و کراهت از همسر از او توسط دو وکیل جدا شدم و خود ما در هیچ مراحلی حضور نداشتم، اول اینکه ایا این طلاق درست است؟
چون شوهرم اول وکالت طلاق داده ولی بعد ثبت طلاق زده زیر ان و گفت من اگاهی نداشتم؟ ایا این جدایی شرعی است؟

سوال دوم در عده که سه ماه بوده و در ماه دوم بعلت فشار جسمی من و او نزدیکی بدون دخول انجام دادیم فقط یکبار و همچنان بیزاری و کراهت هست، ایا طلاق باطل شده؟ و اگر اینگونه است باتوجه به ثبت شناسنامه ای، ایا فقط خواندن صیغه طلاق میان خودمان کافیست بر جدایی ؟
ایا مجدد عده باید بگذرد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در گواهی عدم امکان سازش یا حکم طلاق قاضی قید می کند که طلاق رجعی است یا بائن بنابراین رای دادگاه را ملاحظه بفرمایید .
طلاق توافقی یا طلاق به جهت کراهت بائن است و رجعی نیست لذا رابطه زناشویی در دوران عده تاثیری در اصل طلاق ندارد و حسب مورد می تواند رابطه نامشروع یا زنا باشد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای احتیاط بهار است صیغه طلاق بین خودتان بخوانید