مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع شغل دیگری علاوه بر پست سازمانی

من کارمند شرکت توزیع برق هستم از ابتدای استخدام حکم پرسنلی ام مسعول انبار بوده و هست ولی از ابتدای سال دستور اداری برایم آمده که علاو بر انجام کار انبار داری وظایف مسئول فروش انرژی نیز به شما محول شده البته بدون رضایت من .
که اصلا با کار من سنخیتی نداره .و دو مقوله جدا هستن .ولی گفتن باید انجام بدید . انجام 2 شغل اجرایی همزمان با هم که قبلا توسط 2 نفر انجام می‌شده حال باید چکار کنم چون انجامش واقعا ممکن نیست. و از لحاظ روحی روانی برایم مشکل ساز شده و بر روابط خانوادگی ام نیز تاثیر،گذاشته .

باید چکار کنم .میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید