مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام آیا خودرویی را که خریداری شده و بابت چک داده شده بعد از 3 روز معیوب و با جلب نظر کارشناس و با دستور مراجع قضایی و با داشتن موجودی حساب جلوی چک گرفته شده باشد آیا فروشنده خودروی معیوب میتواند چک را در بازار خرج کند؟ در قولنامه ذکر شده در صورت وصول نشدن چک معامله فسخ میشود

پاسخ ها :

چک معامله خودرو خرید خودرو معیوب خرید و فروش خودرو خودرو فسخ معامله خودرو