مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام خسته نباشید. بنده حدود 7ماه قبل حسابم مسدود شده بخاطر چک برگشتی تا سقف 4100 میلیون,من رفتم پیگیری کردم اما چون پولش نداشتم دیگه پیگیری نکردم ،تا الان که فقط یارانه ام واریز شده حدود 2500میلیون جمع شده ،آیا میتونم یارانه ام رو برداشت کنم؟و اینکه اگر کلا مراجعه نکنم برای رفع مسدودی چه عواقبی دارد؟؟و اینکه اگر مبلغ 4100رو به حسابم واریز کنم حسابم از مسدودی در میاد ؟؟؟ممنونم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد