مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه فوری مستاجر

سلام
بنده ی واحد اپارتمان در مرداد 1399 به ی نفر اجاره دادم.
الان بعد از گذشت دو سال میخوام خودم برم سر خونم منتهی مستاجر تخلیه نمیکنه و میگه قانونی اقدام کن
با توجه به اینکه در زمان تنظیم اجاره نامه چون تصمیم داشتم در اینده موقع سند خوردن،منزل را به نام مادرم بزنم اجاره نامه به نام مادرم میباشد.
ولی بعدا موقع سند زدن برای گرفتن وام مسکن دو دونگ از خونه به نام همسرم و 4 دنگ به نام خودم هست
با این تفاسیر حالا چگونه میتونم حکم تخلیه فوری بگیرم ؟ (ملک به نام من و همسرم ولی اجاره نامه به نام مادرم)

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خودتان یا همسرتان میتوانید دادخواست تخلیه بدهید