مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره آپارتمان مسکونی

سلام.
من یک آپارتمان اجاره کردم به مبلغ 27 میلیون رهن کامل. قراداد من قبل از این که تمام بشود حدود 2 ماه قبل بهش اطلاع دادم میمونم و تمدید میکنم. که قرار شد مالک 12 میلیون پیش خودش نگه دارد. مابقی که 15 میلیون هست برگرداند. و اجاره نامه جدید به مبلغ 12 میلیون ماهی 700 بنویسیم. ولی قراداد تمام شد الان 3 هفته است ولی مالک امروز و فردا میکند. میاد و قرارداد جدید رو تنظیم میکند. میخواستم بدونم که قرارداد جدید از موقعی که پول 15 میلیون تومان باشه به من بده در همان تاریخ تنظیم میشود یا تاریخ اصلی قول نامه قبلی. چون اینطوری من باید هفته دیگه کرایه بدم که هم 27 میلیون تومان پیشش هست هم کرایه 700تومانی میگیره. ضمنا اگه نیاد قرارداد جدید امضا بکند تکلیف من چه خواهد شد. از نظر حقوقی چه کار میتونم بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید. آشفته هستم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
اگر موعد اجاره شما تموم شده و اجاره نامه جدید تنظیم و امضاء نکردین، ایشون حق نداره از شما اجاره بگیره و باید پول شما رو بده تا شما تصمیم بگیری که میخوای بری یا بمونی که اونوقت باید اجاره نامه جدید در همون تاریخی که دارین امضاء مکنین تنظیم کنید.
موفق باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قراردادقبلی شما تا پایان ان به قوت خود باقی است در صورت توافق بعدی برابر توافق جدید باید اقدام نمایید