مشاوره حقوقی رایگان - ابطال گزارش اصلاحی

باسلام. شورای حل اختلاف بدون هیچ دعوایی بین موجر و مستاجر بدون دادخواست موجر گزارش اصلاحی صادر ابلاغ نکند و موجر هیچ سندی دال بر مالکیت
ارایه ندهد و از قرارداد اجاره مستاجر چند ماهی باقیمانده باشد گزارش اصلاحی صادر کند ولی مستاجر با مراجعه به سرپرست شورا خواهان رسیدگی مجدد شود و سرپرست پرونده را برای رسیدگی مجدد به قاضی شعبه ارجاع دهد ولی قاضی بدون رسیدگی پرونده به اجراییه رود مستاجر برای جلوگیری از اجرا ورسیدگی به اعتراض او با داشتن دلایل ومدارک چه کاری میتواند انجام دهد ممنون از راهنمایی شما.