مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو صفر بدون نوشتن قولنامه

سلام
وقت بخیر
بنده میخواهم ماشینم رو بفروشم و خریدار گفته پول ماشین را یکجا پرداخت میکند و از من وکالتنامه فروش و تعویض پلاک میگیرد و درخواست دارد دیگر قولنامه ای ننویسیم حالا به نظر شما اگر قولنامه ننویسیم موردی ندارد و من فروشنده بعدا دچار مشکل نمی شوم.
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بین خودتان قراردادی تنظیم کنید
قرارداد را خودتان میتوانید با نوشتن مشخصات طرفین معامله و ثمن و مورد معامله تنظیم کنید و نیازی به مراجعه به نمایشگاه نیست .
اگر قرارداد نداشته باشید بعداً ممکن است که مشکل پیش بیاد