مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مشتری از تعمیرکار

سلام تخصص بنده خدمات برقی و تنظیم موتور خودرو میباشد
چند روز پیش یکی از مشتری های سابق بنده با یک دستگاه 207 مدل 89
با موتور پلمپ با ایراد بد کار خودرو نداشتن توان کافی خودرو به تعمیرگاه بنده مراجعه کرد و گفتن که ایراد ماشین رو برطرف کن و خودتون هم تستش کنید چون من وقت ندارم دوباره برای این ایراد به تعمیرگاه مراجعه کنم
بنده هم طبق گفته مشتری بعد از تشخیص ایراد برقی و نرم افزاری خورد اقدام رفع عیب کردم و بعد از رفع ایراد خودرو اقدام به تست کردن خورو کردم
بعد از طی نهایتا 1 کیلومتر موتور ماشین خاموش شد
بعد از چک کردن خودرو مطمئن شدم که دلیل خاموشی خودرو برقی نیست و مکانیکی هست زنگ زدم به صاحب خودرو و ایشان را در جریان قرار دادم و با خودرو بر خودرو را پیش مکانیک بردیم بعد از چک کردن متوجه شدیم که متور خودرو یاتاقاد زده است و بهد از باز کردن کارتر متوجه گرفتگی توری اویل پمپ شدیم که دلیل نرسیدن روغن به یاتاقان ها و حتی سرسیلند شده است اما صاحب خودرو همچنان بنده را مقصر میدونن رفتم پیش تک تک کارشناس های مورد تایید اتحاده و عکس متلقات خودرو را نشونشون دادم گفتم مقصر من نیستم این خودرو قبلا هم ایراد داشته است اما از شانس بد شما زیر دست شما این ایراد پیش اومده از اما صاحب ماشین از طریق خیانت در امانت اقدام به شکایت کرد تا شاید به نتیجه برسن
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،موتور خودرو براثر ایراد قبلی ،مشکل پیدا کرده وتعمیرکار مقصر نمی باشد.