مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاعی

با سلام، ما یک ساختمان 21واحدی هستیم که 5واحد در بلوک bو 16واحد در بلوکAهستند .ساکنین بلوک aبه حیاط راه دارند و درب ورود خروج به پارکینگ و حیاط و ساختمان از این بلوک و کاملا مجزا از بلوک b است.
درب ورودی و راه پله ها بلوک b کاملا مجزاست. لازم به ذکر است ساکنان بلوک a دارای پارکینگ و انباری هستند که در پارکینگ واقع شده و ساکنین بلوک b فاقد پارکینگ و انباری هستند.ساکنین این بلوک قصد استفاده از حیاط را دارند و مدعی هستند در راه پله، پارکینگ، حیاط و پشت بام بلوک aسهم دارند و میتوانند استفاده کنند. و با داشتن کلید حیاط کاملا میتوانند وارد ساختمان پارکینگ و حتی راه پله ها شوند. در صورتیکه ساکنین بلوک aهیچگونه راهی برای ورود به ساختمان انها را ندارند.آیا طبق قانون میتوانند این ادعا را داشته باشند. آیا زمین مشترک اجازه استفاده به آنها میدهد.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید اسناد واحدها بررسی گردد اگر حیاط به عنوان مشاع ذکر شده باشد حق استفاده دارند