مشاوره حقوقی رایگان - آیا میشود به جرم توهین در دعوای پیامکی که طرف اول هم مقصر بوده کسی را به زندان انداخت

با عرض سلام و خسته نباشید. خواهرم همسرش کتکش زده و این سری دوم هست که این کار را میکند و خواهرم به خانه ی مادرم رفته و از همسرش شکایت کرده و همسر خواهرم مدام بهش پیامک میده که اگر پای منو به دادگاه بکشونی منم پای خواهرت یعنی من رو به دادگاه میکشونم و خواهرت رو به زندان میندازم. قضیه من و شوهر خواهرم به خاطر این هست که شوهر خواهرم هر وقت در زندگی زناشویی اش مشکلی پیش میاد فکر می‌کنه تقصیر منه و فوری زنگ میزنه به من توهین می‌کنه و یا به همسر من زنگ میزنه توهین می‌کنه و تمام تقصیر های زندگی زناشویی اش را سعی میکند گردن ما بندازه و بگه شما هستید که در زندگی من دخالت میکنید و باعث می‌شوید زنم اخلاقش عوض شود، تقریبا هفت ماه پیش وقتی شوهر خواهرم به من زنگ زد و به خاطر اینکه دعواش با خواهرم شده بود به من توهین کرد و تلفن رو قطع کرد و من هم که ازش عصبانی بودم بهش چند تا پیامک توهین آمیز دادم و چند تا پیام هم دادم که بهش گفتم که تو خسیس هستی و نمیتونی خرج زندگی ات رو بدی و سعی داری مشکلاتت رو تقصیر من بندازی و اونم جواب من رو به صورت پیام داد و در عوض چند تا پیام توهین آمیز داد و به همسر من هم چند تا پیام داد که تحقیر آمیز بود و همسر م جوابش رو نداد، ولی من اسکرین شات پیام های همسر خواهرم رو ندارم و پیام های رو حذف کردم چون فکر نمی‌کردم به کارم بیاد، حالا شوهر خواهرم به خواهرم میگه من اسکرین شات پیام های خواهرت رو دارم و می‌خواهم ازش شکایت کنم و بندازمش زندان. سوال من این هست که آیا شوهر خواهرم میتواند به خاطر پیامک های من ،من رو به زندان بندازه و اگر دروغ گفته باشه که اسکرین شات حرف های منو داره می‌تونه پرینت تلفن بگیره و سوالم این هست که اگر شکایت علیه من کرد من چطوری میتونم از حقم دفاع کنم و ثابت کنم که تقصیر کار اون هست که همیشه برای ما مزاحمت ایجاد میکند و سعی دارد مشکلات زندگی مشترکش رو تقصیر من و همسرم بیندازد ؟ و چجوری میتونم ثابت کنم که اول همسر خواهرم زنگ میزده و به من به صورت تلفنی توهین می‌کرده ؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است