مشاوره حقوقی رایگان - حکم عدم تمکین، ناشزه

سلام بنده زوجه هستن همسرم داعم منو مورد ضرب جرح عمدی قرار میداد ولی من فقط یکبار تونستم ثابت کنم که دیه کم صادرشد ایشون درخواست تمکین زدن من برنگشتم چون میترسیدم و دادگاه رای به زوج داد ومن الان حدود یک ساله ناشزه هستم همسرم درخواست ازدواج مجدد داده من من میخام برگردم فقط با شرطی که اگه دوباره منو کتک زد حق طلاقو بده بهم و اینکه ناشزه نباشم بهم نفغم برسه ایا امکان پذیره این کارقاضی همچین چیزیو قبول میکنه که اگه همسرم قبول به شرط نبود حکم ناشزه بودنو باطل کنه؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برگشت شما از طریق اجرای احکام باید صورتجلسه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهار نامه مبنی بر حاضر بودن برای تمکین و ادامه زندگی مشترک برای زوج ارسال نمایید
و