مشاوره حقوقی رایگان - پلیس و اخلاقیات

باسلام منو دوس پسرم تو ماشین در حال روبوسی بودیم که پلیس از راه رسید
زنگ زدن به پدرومادرم و همه چیو بهشون گفت بعدم شماره ملی منو دوست پسرمو گرفت و گفت بار دیگر تکرار نشود
آیا الان مشکلی ایجاد شده؟و سو پیشینه است؟ آیا اگر در آینده خواستگار داشته باشم و کدملی منو چک کنن این قضیه رو میفهمن؟

پاسخ ها :

عدم سوء پیشینه در تعهد به پلیس امنیت اخلاقی سوء پیشینه پلیس امنیت اخلاقی