مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور

سلام. شخصی با برادرم معامله داشت ازش لوازم خانگی میگرفت در مغازه پدرم میفروخت مغازه مال پدرم بود پروانه کسب مال پدرم هست خودش هم پروانه کسب دارد ولی در مغازه پدرم میفروخت هر فاکتوری که میامد یه امضا میکرد و در مقابلش چک میداد که چک در ان قید نبود نشده بود فاکتور ها هم تمام به امضا برادرم بود و تمام چک ها هم به نام بردارم بود که به طلب کار میداد هیچ نوع معامله پدرم با طلب کار نداشت نه امضا نه چک هیچی هیچی الان طلب کار هم چک برگشت زده چک ها را و هیچ اقدامی بابت چک نکرده فاکتور ها را اقدام نمود و تامین زده مغازه پدرم و حساب پدرم را مسدود کرده رفتیم دادگاه الان حدود 4 ماه که پرونده زیر دست قاضی که امروز متوجه شدم که قاضی نامه زده به صنعت معدن منظورش از این کار چی بوده؟ البته بردار من یه رسید کلی از چک های را داره که بابت آن فاکتور ها چک داده به نظر شما چی میشه و دلیل نامه زدن به صنعت معدن قاضی چیه؟ ممنونم میشم رهنمای کنید

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اعتراض ثالث پدرتان در پرونده تامین بزند . فاکتورها را حقوقی اقدام نموده است و درخواست مطالبه فاکتورها را خواهان داده است?