مشاوره حقوقی رایگان - جعل و کپی کردن پلاک از پلاک اصلی و نصب بر روی خودروی دیگر

با سلام . مدارک خودروی من رو از داخلش دزدیدن و از روی اون پلاک درست کردن و روی ماشین دیگه ای هم رنگ و مدل ماشین من نصب کردن . دارن با اون ماشین دزدی و خلاف میکنن که یکبار هم دوربین مداربسته خودرو با پلاک جعلی رو با راننده هنگام دزدی ثبت کرده . میشه من پلاکم رو عوض کنم و پلاک قبلی بره لیست سیاه ؟ تا بتونن اون خودرو و دزد رو پیدا کنن؟