مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

سلام ببخشید ساختمان ما کلا 7واحد هست
4واحدش50متره سه واحد100متر
شارژ هممون یه اندازش بااینکه متراژا فرقداره
واحدهای کوچیکتر پکیج و رادیات ندارن بخاری و ابگرمکن دارن پارکینگ هم ندارن
باید شارژمون یکی باشه؟اگه همه موافق این‌ارژ باشن‌ و فقط یکی مخالف باشه و‌بخواد مطابق قانون شارژ بده میتونه؟
و اینکه مدیر ساختمان بهش میگیم فاکتور همه خرجارو بزن بدونیم چقدره نمیزنه میگیم بگو چقدر پول تو صندوق ساختمون هست نمیگه
فقط خودش میدونه
مادرم به وایتکس حساسیت شدید داره ب حدی ک دکتر گفته جونش تو خطر میوفته ولی مدیر ساختمان نظافتچی میاره میگیم وایتکس بگو استفاده نکنه میگه نمیشه همه راضین کل ساختمونو میزنیم فقط طبقه شمارو نمیزنیم ولی واقعا بوش میاد ازاردهندس چون همه راضین ما حق حرف زدن و اعتراض نداریم؟
مدیر ساختمون ما حالت صاحبخونه‌برامون داره تا مدیر این‌حقو داره؟
وقتیم میگیم شارژ ما کمتر از متراژای بیشتر باشه میگه اگه ندارید بدید ما بدیم به جاتون که ب غرورمون بربخوره به خاطر ابرومون هرچی میگه قبول کنیم
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

این مساله می تواند توافقی باشد و می تواند بر اساس متراژ باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب قانون مساحت ملاک است ولی در هرصورت سعی کنید به توافق برسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه مشاعات را باید تمام
مالکان به صورت مساوی پرداخت
نمایند مگر هزینه مواردی که مربوط
به قسمت اختصاصی است که باید به نسبت مساحت اختصاصی پرداخت گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام مدیر ساختمان به ارائه مفاصا حساب بدهید