مشاوره حقوقی رایگان - رباخواری

باسلام
حدود دوسال پیش به خاطر بیماری سرطان پدرم مجبور شدم ماشین خودمو بفروشم و پول رو در بانک بگذارم تا از سود ماهیانه اون برای بیماری پدرم استفاده کنم
یکی از دوستام بهم پیشنهاد داد با دوستش شریک شوم که کار از اون باشه. و قراردادی بینمون نوشت و در قرارداد سند زمینشو پیش من گذاشت و در قرارداد هیچ مبلغی بابت گرفتن سود به چه میزان و در چه سررسیدی ذکر نشد.
دوماه گذشت و مبلغی از طریق یکی از آشناهاش در کارت من ریخت و دوماه بعد یه مبلغ کمتری ریخت و گفت سود کمتر شده چون کار خوب نبوده ماه بعد و ماه بعدترش هم دوتا مبلغ متفاوت در کارتم ریخت
بعدش دیدم اصلا نمیصرفه و گفتم که پولمو بهم برگردون. که ایشان گفت پول ندارم و زمین رو بردار
به املاکی رفتیم و ملک رو قیمت گذاری کردیم و مابقی پول ملک رو بهش دادم
حدود یک سال بعد هم یه اقرارنامه نوشت که ملک در رهن من بوده و از باب شراکت بوده و چون در سررسید نتونستم پول رو به اینجانب بدم ملک رو فروختم و در سلامتی عقلی و قلبی اقدام به فروش کردم و چه در حال و اینده و گذشته هیچ گونه ادعایی ندارم و هرگونه ادعایی رو از خود ساقط مینمایم
حالا بعد از دوسال به خاطر بدهی های زیادی که داشته به زندان افتاده و رفته از باب رباخواری از من شکایت کرده و گفته اون اقرارنامه زمانی از من گرفته که فراری بودم
البته در اقرارنامه 2شاهد از طرف اون بوده و 2شاهد از طرف من
خواستم بدونم ایا میتونه زمین رو از من بگیره؟
ایا میتونه از باب رباخواری به جایی برسه؟
باتشکر