مشاوره حقوقی رایگان - فسخ

سلام در یک مبایعه نامه ای خریدار حدودنیمی از ثمن معامله را پرداخته و برای تسویه حساب دچار مشکل شد و پس از مدتی با میانجیگری اطرافیان خریدار متعهد گردید تا تاریخی معین الباقی ثمن را بپردازد . البته در طول چند ماه مطلب فوق را بصورت دو اظهارنامه به آدرس اقامتگاه قانونی نامبرده ( ثبت شده در مبایعه نامه که دفترکارایشان است ) ابلاغ نمودم . ( ماده 70)ودر نهایت پس از گذشت دو روز از تاریخ تعهد .فسخ را طی اظهارنامه ای به وی اعلام نمودم که از تاریخ تعهد نامه تا روز ثبت در دادگستری 12 روز فاصله افتاد . ذکر تاریخها -- تاریخ تعهدپرداخت 85/2/25 تاریخ ارسال اظهارنامه فسخ 85/2/27 تاریخ ثبت اظهارنامه فسخ در دادگستری 85/3/7 سوال ایا باتوجه به مطالب و ذکر ریز تاریخها فسخ کاملا قانونیست یا خیر و ایا نیاز به تنظیم دادخواست و تقدیم به دادگاه هم بوده یا اینکه سه شرط اصلی فسخ که قصد - رضا - اهلیت میباشد کافیست . باتشکر از زحمات دست اندرکاران . در صورت امکان پاسخ را به آدرس ایمیل بنده هم ارسال فرمایید . سپاس

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

در صورتی که حق فسخ برای شما در قرارداد پیش بینی شده باشد می توانید فسخ کنید. اگر طرف حاضر به فسخ نشود شما می توانید دادخواست تایید و تنفیذ فسخ قرارداد را به دادگاه تقدیم نمایید.