مشاوره حقوقی رایگان - دیه قتل عمد

ایا دیه قتل عمد هم اقساط میشود؟

پاسخ ها :

اقساطی شدن دیه دیه قتل عمد دیه قتل عمد

سوالات مرتبط

دیه ضرب و جرح
سلام روزتون به خیر من سال 94 با یه آقایی درگیر شدم و متاسفانه پای من شکست خلاصه این آقا محکوم شد باید ده درصد دیه پرداخت میکرد من زیاد دنبال پرونده نبودم یعنی از وقتی که حکم جلب سیار صادر کردن من آدرس...
قتل عمد
سلام. فردی به خاطر قتل عمد حدود 10/11 سال در حبس می باشد. آیا الان خانواده مقتول قادر هستند درخواست قصاص بکنند؟ ( یعنی هم حبس هم قصاص ؟ ) یا فقط باید دیه پرداخت بشه؟ (حبس طولانی و دیه؟) و میزان دیه در...
دیه قتل عمد
من ولی دم فرزندم در قتل عمد هستم میخواستم ببینم آیا دیه قتل عمد هم اقساط میشود؟...
قتل عمد
کسی که متهم ردیف اول قتل عمد باشه، چقدر باید دیه بده؟ ایا خانواده مقتول مقدارش رو میتونن تعیین کنن؟ فردی از آشناها مون برای جلب رضایت یکماه زمان گرفته و گفتن 25 میلیارد باید جمع بسه ایا همچین چیزی امک...
دیه قتل عمد
کسی که متهم ردیف اول قتل عمد باشد، چقدر باید دیه بدهد؟ آیا خانواده مقتول میتونند خودشون مقدار رو تعیین کنند؟ یکی از اشناهامون دارن براش پول جمع میکنند و گفتن مبلغ دیه 25 میلیارد هست. ایا امکان پذیر؟...