مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتور

قاضی 8ماه زندان ده ضربه شلاق حکم تعزیری برام بریده من الان رضایت شاکیمو گرفتم که برم پیش قاضی ایا راهی هست که زندان نرم

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

نسبت به رای تجدید نظر خواهی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و درخواست تخفیف و یا تعلیق اجرای مجازات بدهید و بعد از صدور حکم از دادگاه تجدیدنظر با اعلام رضایت شاکی درخواست تخفیف مجازات بدهید.
اگر حکم قطعی صادر شده است می توانید در صورت رضایت شاکی درخواست تخفیف مجازات بدهید.