مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور کارمند خانم ارتشی

سلام من کارمند خانم که استخدام ارتش هستم کارشناس مامایی میتونم به دلیل اینکه همسرم به صورت تفریحی به ترکیه میخوان مسافرت کنن من هم پاسپورت بگیرم و با ایشون برم یا نه.دوقلوهامو میخواد با خودش ببره و من تنها بمونم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر شغلتان جز مشاغل عادی باشد و محرمانه نباشد بنظر مشکلی نخواهید داشتدر غیر این صورت نیاز به مجوز و تایید دارید در این خصوص از مرجع مربوطه استعلام بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به اطلاعات محرمانه دسترسی نداشته باشید می توانید از کشور خارج شوید در غیر این صورت حق خروج از کشور ندارید.
می توانید از یگان مربوطه پیگیری کنید