مشاوره حقوقی رایگان - درخواست افزایش نفقه فرزندان

با سلام و احترام
پس از طلاق حضانت دو فرزندم را عهده‌دار شدم. تاکنون برای افزایش نفقه فرزندان دادخواست نداده‌ام. لطفا راهنمایی بفرمائید. دخترم 14 سال و پسرم 18 سال دارند. آیا باید فرزندان، خودشان درخواست بدهند؟ اگر پرونده وکیل داشته باشد در زمان اولیه درخواست نفقه، آیا باید هم اکنون وکیل این درخواست افزایش نفقه را بزند یا بنده می توانم درخواست بدهم؟ چه مدارکی برای این کار نیاز است؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر وکیل دارید از وکیل خودتان کمک بگیرید مدارک مورد نیاز مدارک مثبته ازدواج و شناسنامه شما و همسرتان و فرزندان مورد نیاز است ضمنن فرزندان اگر در تکفل و غیر رشید نباشند خود نیز می توانند درخواست دهند