مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت کار

با سلام من ب مدت یه ماه تو یه شرکت مشغول کار شدم ک ن بیمه شدم و ن قرارداد کار امضا کردم ولی واسه این شرکته 20 تومن سفته واسه ضمانت کار دادم. و بعد ب دلیل اینکه ساعت های کاری رو افزایش داد و مرخصی اینا نمیداد از شرکتش اومدم بیرون هنوز سفته هامو نداده ایا میتونه بره درخواست مبلغش رو بکنه یا ن

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر احتمالی وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه درخواست استرداد سفته های امانی را کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حضورا مراجعه کنید و دوستانه سفته های خود را مطالبه کنید.
در صورت که با این روش و به صورت دوستانه نتوانستید می توانید بدوا از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ارسال کنید تا نسبت به تحویل سفته ها اقدام کند در صورتی که توجه نکرد می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بد ید.
و اگر برخلاف امامت وجه سفته را مطالبه کرد یا به شخص دیگری تحویل داد می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید و از طرفی دادخواست استرداد لاشه سفته نیز باید بعد از رسیدگی به پرونده خیانت در امانت مطرح شود.