مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی استعلاجی زندانی

با سلام بنده به مدت دوسال محکم به حبس تعزیری شده. و مدت 5ماه از حبس خودم گذراندن و در کار گاه خیاطی ندامتگاه دچاره برق گرفتی شده و پزشکی قانونی مدت 25روز به من مرخصی استعلاجی داده. و به قاضی اجرای احکام تحویل دادم. ولی قاضی اجرای احکام به من اعلام کرد که مدت مرخصی استعلاجی جز حبس من محاسبه نمیشه آیا این درسته یا نه جز حبس منظور میشه. ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مطابق ماده 204 آئین نامه اجرایی سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی مدت مرخصی جزو مدت محکومیت محسوب می شود .