مشاوره حقوقی رایگان - هک کردن

سلام ببخشید یه نفر زنگ زد حالا شمارش هس تو گوشیم بهم گفت شما از همراه اول برنده شدین بعد گفت باید برین دم عابربانک یه سری کد براتون میخونم بریزین به یه سری حساب تا جایزتونو بزنیم به حسابتون من هم خریت کردم 5 میلیون زدم به دو سه تا حساب و این هکر 10 میلیون از یه حساب دیگه زد به حساب من میخواستم بدونم ممکنه حساب شخصی ک 10 میلیون ازش هک کردن بخواد از من شکایت کنه؟ ایا اصلا کسی حرف منو باور میکنه که نخوان از من شکایت کنن یهو؟
ممنون میشم زود جواب بدین

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

یا سلام و احترام ،،،

از طریق پلیس فتا موضوع رو پیگیری نمایید ضمن اینکه عدم سوء نیت خودتون رو هم در دادسرا اثبات نمایید و یا رضایت شاکی را اخذ و در غیر اینصورت با احراز عدم سوء نیت شما موضوع منتفی می‌شود و حساب شما حساب رابط قربانی جرم تلقی میگردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله امکان شکایت می باشد باید عدم سونیت احراز گردد درخواست بازبینی دوربین‌های خود پرداز و خط تلفن را دهید