مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کمیسیون پزشکی

طبق طی موارد مقرر جهت شرکت در کمیسیون پزشکی برای افزایش درصد جانبازی اینجانب در تاریخ 1401/03/17 در محل استقرار حاضر به درخواست و توجیه از ناراحتی و بیماری شدم اما متاسفانه هیچکدام از پزشکان مربوطه هیچ توجهی به ابراز درد و یا درخواست من را نداشتن و بدون وقفه و عدم هرگونه ابرازی از نشانه و اعلایم وجودی من بدون اینکه فرصتی برای ابراز و حرفی بزنم در کمترین زمان واقعا در حدود یک دقیقه پنچ 5 پزشک در مورد اعتراض و هرگونه بیماری و آلام من سریع در مدت زمان چند ثانیه بدون هرگونه بررسی و توجهی به فرد یا بیمار ویزیت کردند و متاسفانه نتیجه را براحتی و بدون هیچ دلیل و برهان طبق درصد قبل ینی همان 20 درصد اینگونه اعلام شد . ( واقا بصورت سناریو و از پیش تعیین شده برگزار شد )
کمیسیون تعیین درصد: .پس از اعمال ضرایب و موافقت کلیه اعضا ، درصد از کار افتادگی نامبرده 20 (بيست) تعیین می گردد 1401/03/17
خواهشنمد است مبنی بر اعتراض اینجانب راهنمایی لازم و ارشاد فرمایید.
باعرض احترام و سپاس.....

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید