مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در ملک

سلام بزرگوران. خانم بنده به دلایل درگیری مکرر نیز صدمه دیدن در حین منازعه با بنده و درخواست دیه که رای آورده. از منزل با جهازش حدودا یکسال پیش رفت. و فرزندم که شش سال دارد را تحت حضانت دارد. با توجه به اینکه سه دانگ از تنها منزلم را به او انتقال داده ام. به رایگان! مهریه را اجرا گذاشته. جلسه رسیدگی در ماه آینده است و نیز هنوز برای طلاق اقدام نکرده ام.ایشان ادعا میکنند که حق دارند از منزل استفاده کنند. و بنده حقی ندارم. سوال ؟ چطور میتوانم از تصرف ایشان جلوگیری کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

زوجه حق استفاده از خانه را خواهد داشت
ولی با توجه به مشاع بودن خانه شما میتوانید دادخواست به طرفیت ایشان مطرح نمایید