مشاوره حقوقی رایگان - طلا و لب تاپ دزدیده شده از پشت ماشین

سلام و وقت بخیر. چند روز پیش که بنده همراه خانواده به شهر کرج سفر کرده بودیم بعد پارک کردن ماشین به مدت نیم ساعت موقع برگشت مشاهده کردیم کیف پول خودم و همسرم که دو تا از طلاهاش توش بود به همراه لب تاپ و دو تا ساک لباس از پشت ماشین دزدیدن. از روی کارت همسرم که سارق توسط خودپرداز پول برداشت کرده شناسایی شد متاسفانه ماسک زده بود. آیا میتوان با استفاده از دوربین داخل خودپرداز هویت سارق از چشماش شناسایی کرد؟ میتوان برای اینکه بفهمیم تو هفت دقیقه ای که سارق تو خودپرداز بود از تراکنش سارق پرینت گرفت یعنی حکم قضایی برای پرینت تراکنش سارق تو اون هفت دقیقه برای شناساییش بهمون میدن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان سرقت شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما شکایت خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید موارد مورد نیاز و در دسترس بررسی میگردد