مشاوره حقوقی رایگان - آیا چک های برگشتی 7 سال پیش شامل مرور زمان و رفع مسدودی نمیشود؟

در سال 93 تا 95 من با دو شریک دیگر همکار بودیم که من و یکی از شرکا با هم یک دسته چک مشترک داشتیم و در سال 95 من شراکت خودم رو با ایشان تمام کردم و از آنها یک دست خط با حضور سه شاهد گرفتم مبنی بر اینکه تمامی اموال و سود حاصل از فروش مغازه را واگذار کردم و در عوض آنها هم کلیه ی چک ها و بدهی ها را متقبل شدن. و من سهم خودم از فروش بک ویلای 2000 متری در شمال هم به آنها دادم برای بدهی های خودم و آنها این دستخط رو امضا کنن. اما حالا حساب من مسدود هست، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.بفرمایید.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
الزام آنها را از دادگاه بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چکی صادر شده باشد و شما به عنوان صادر کنید یا به هر عنوان دیگری امضاء کرده باشید در مقابل دارنده چک مسئول هستید و باید وجه چک را پرداخت کنید .
شما طبق توافقی که با شریک خود داشتید می توانید علیه شریک خود طرح دعوا کنید .
چک بعد از پنج سال مشمول مرور زمان می شود و دارند چک در صورت مطالبه وجه خسارت تاخیر را از تاریخ دادخواست می تواند مطالبه کند و خسارت تاخیر از تاریخ سر رسید قابل مطالبه نیست.