مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن در لیست توقیف پلیس امنیت اخلاقی

با عرض سلام
به گوشی همسرم پیامک اومده که ماشین شما به علت بدحجابی در لیست توقیف شده ها قرار گرفته جهت تعیین و تکلیف به نزدیک ترین پلیس امنیت اخلاقی مراجعه بفرمایید.
میخواستم بپرسم درحال حاضر اگر مراجعه کنه آیا ماشین رو توقیف می کنند؟یا اینکه احتمالش هست کاری کرد که ماشین توقیف نشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مراجعه نمایید اصولاً تعهد مکتوب از شما اخد و مشکلی ایجاد نخواهد شد در غیر اینصورت خودرو تا 20 روز قابل توقیف می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مراجعه کنید به احتمال زیاد با اخذ تعهد مشکل حل میشه ولی اگر مراجعه نکنید امکان توقیف خودرو وجود دارد.