مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن المثنی سند موتورسیکلت هوندا 125

سلام خسته نباشید؛حدود 5 سال پیش کلیه مدارک موتور،شناسنامه،کارت ملی و کارت‌پایان خدمت‌وگواهی‌نامه‌ماشین‌وغیره رو از ما سرقت شد و ماهم اعلام سرقت کردیم.یک هفته قبلش تو خیابون بدلیل نداشتن کلاه ایمنی موتور رو توقیف کردن و من بدلیل نداشتن هیچ مدرکی که ثابت کنه که مالک موتور هستم و در ان زمان مشکلات خانوادگی زیادی که داشتم و طول کشید تا این گرفتاری‌هام کمی سبکتر شد و هرجا سوال میکردم حتی پلیس 10 که راهنمای کنند برای گرفتن سند ویا دراوردن موتور از پارکینگ ولی میگفتن نمیدانیم.قیدش را بزن.دردسر زیاد داره و از این گونه جوابها. حالا از شما راهنمایی میخوام که چطور و کجا باید برم که ثابت کنم مالک موتور هستم و بتوانم موتور را از پارکینگ بیرون بیارم.خیلی ممنون میشم از راهنمایی شما.یا علی

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر شکایت سرقت کرده اید ازهمان شعبه ای که شکایتتان درآن ثبت شده تقاضای ردمال کنید یاازکلاناری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس راهور پیگیری کنید
می توانید نسبت به اخذ مدارک المثنی اقدام کنید