مشاوره حقوقی رایگان - تصادف دیه خون ریزی طحال

با سلام من پسرم در تاریخ 1400 تصادف کرده و یک هفته در ایسو بود ه ودست و پاش وشانه هم خراش داشتند دیگه خون ریزی داخلی داشت طحالش اسیب دیده بود میخواستم بدو نم دیه چقدر است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دیه با معاینه تخصصی پزشکی قانونی و تعیین میزان درصد و در مواردی ارش تعیین میگردد.