مشاوره حقوقی رایگان - بی تفاوت بودن قاضی پرونده

با سلام و احترام ...
در جریانی که عده ای به ما حمله ور شدند
و با سلاح سرد و چماق بهمون حمله کردند و بهمون آسیب وارد کردند
و انواع فحش ناموسی میدادند ایجاد رعب و وحشت و ... میکردند همه ی اینا ها بر علیه اون ها توی شکایت طرح شد با وجود اینکه
چهار تا شاهد عاقل و بالغ هم دارم که چه رفتار هایی انجام دادند توی دادگاه هم شهادت دادند ولی قاضی پرونده خیلی سرد به این موضوع نگاه می‌کنه و انگار نه انگار اصلا اتفاقی افتاده همه ی چیز هایی که عرض کردم قاضی میگه ی چیز معمولی هست
با وجود اینکه این اراذل و اوباش تهدید به قتل هم کردند باز خود قاضی از اون ها به شکلی دفاع می‌کنه و میگه که اینا جرم سبکی هست. متشکرم از راهنمایی تون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده در دادسرا مطرح است بعد از صدور قرار از طرف بازپرس یا دادیار اگر قرار منع تعقیب باشد که شما حق اعتراض دارید و می توانید ظرف ده روز اعتراض کنید.
و اگر پرونده در دادگاه مطرح باشد در صورت صدور حکم به ضرر شما اگر اعتراضی داشتید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.