مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با عرض سلام ... زمینی داریم که توسط منابع طبیعی ملی محسوب شد و به منطقه اقتصادی واگذار کرده است ... در صورتی که با شکایت و ارائه مدرک مشخص شد زمین ملی نیست و متعلق به ماست.. و الان در مرحله دادگاه تجدید نظر برای تعیین متراژ زمین هستیم .... بعد از صدور حکم دادگاه ایا کارشناس برای تعیین قیمت مشخص میکنند؟ یا خود شرکت پول زمین را پرداخت میکند؟ و اینکه ایا زمانی را دادگاه برای پرداخت هزینه ی زمین به ما مشخص میکند یا هر زمانی که بخواهند پول را واریز میکنند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کارشناس تعیین می شود وزمان تعیین میشود

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

کارشناس جهت متراژ زمین و تحویل آن معین میشود نه قیمت زمین و سند اداره منابع طبیعی باطل میشود