مشاوره حقوقی رایگان - استعلام از کمپ های ترک اعتیاد

سلام قراره من با یه آقایی نامزد کنم پدرم در تحقیقات محلی راجب این آقا شندیدند که معتاد بوده و کمپ بودند اما اوشون انکار میکنند.میشه بهم بگین از کجا میشه استعلام گرفت که اون آقا واقعا داخل کمپ بودند یا نه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

روزه شک دار نگیرید خیلی مصرر هستید آزمایش TLC از ایشان بگیرید معلوم میشود اگر هم تفره رفت باز هم معلوم میشود بوده