مشاوره حقوقی رایگان - خیانت شوهر

پس از پی گیری های زیاد بالاخره در دوربین مدار بسته تصویر زنی را دیدم که همسرم بدون اطلاع من به باغ برده و هر چند صورتش واضح نبود حدس می زنم کیست ..‌‌از طرفی از بیرون و از پشت پنجره با توجه به حرکاتشان و سایه مشخص است که تماس جنسی دارند.آیا من حق طلاق و وصول مهریه را دارم؟ و آیا اگر مدارکم کافی نیست از دوربین کوچک و یا شنود هم می توانم بهره ببرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام میتونیدمهریه را اجرا بگذارید .و شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید اگر دلایل کافی باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تحصیل دلیل باید از راه مشروع باشد