مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام یکی از اشناهای نزدیک ما زنی شوهردار است و هر روز طبق ساعات مشخص به منزل خود مرد میبرد و صداهای ناخوشایندی از منزلشان می‌اید و جلوی در منزلشان هم دوربین مداربسته هست
خواستم بدانم مجازات این کار چیست و به چه ارگان یا شماره ای باید اطلاع بدهم؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با 110 تماس بگیرید یا از طریق پلیس امنیت و اخلاق پیگیری کنید.