مشاوره حقوقی رایگان - مشکل حقوقی در رابطه با خودرو شریکی

با عرض سلام
خودرویی دارم که 5 دانگ بنام خودم هست با پلاک و یک دانگ بنام خواهرم من میخواهم 5 دانگ خودم واگذار کنم به شخص دیگری . ایا حضور خواهرم الزامیست ؟
ایا بدون حضور خواهرم در مراکز شماره گذاری 5 دانگ من انتقال داده میشود ؟یا جرم هست ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ملک به صورت مشاع است برای انتقال نیاز به حضور خواهرتان هست اما اگر مزاحمتی در حق دیگر مالکین مشاع از جمله خواهرتان ایجاد نمیکند مانعی ندارد