مشاوره حقوقی رایگان - تست مثبت اپیوم

باسلام کارمند از طرف اداره از روی لجبازی بنده رو برای تست اپیوم فرستادن که مثبت در اومد البته بنده به دلیل عمل جراحی دیسک کمر دچار تنگی کانال مهره ای شدم واز پزشک معالج و متخصص برای مصرف ترامادول 50 شبی نصف قرص نسخه دارم از روی ناچاری و درد شدید روز قبل از تست تو خونه شخصی خودم مقدار خیلی کم تریاک مصرف کردم البته من رسمی هستم و 25 سال خدمت صادقانه از روی لجبازی بنده رو به دادسرای نظامی معرفی کردن و اینجانب از روی صداقت به بازپرس محترم حقیقت ماجرا را بیان کردم قاضی دادسرا گفت چون شما تو خونه خودت این کار رو انجام دادی ربطی به دادسرای نظامی ندارد و باید دادگاه انقلاب رسیدگی کند الان بنده خیلی استرس دارم برام جریمه میبرن یا شلاق البته مدارک پزشکی و همه چی دارم ببخشید سوالم خیلی زیاد شد ممنون میشم جواب بدید تشکر

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بررسی می شود
و بنوعی حداقل مساعدت را بلحاظ وضعیت جسمی البته با ارایه مستندات با شما خواهند داشت